Terra Magica kroz Instagram

Ni orkanski udari bure, ni snijeg koji su najavljivali čitavi prošli tjedan, ništa nije moglo odgoditi naš dogovoreni OR vikend u Poreču! Iako svaki puta uživamo u čarima Istre, ne odlazimo bez kave i čokoladne torte u Rovinju, ovaj posjet Terra Magici bio je mrvicu drugačiji. Na sreću smo uspjele prošetati Porečom i poskočiti pred objektivom na rivi, no kiša nas je natjerala i na drugačiji način druženja. Subotnje poslijepodne odlučile smo provesti u obližnjoj Deželi. Kvalitetno utrošeno vrijeme u shopping centru uz dozu smijeha, nekoliko eura manje u džepu i par novih stvarčica u ormaru, zabilježile smo s nekoliko ludih slika u najdražim dućanima. 😉 Iz Kopra nismo mogle otići gladne, tako da smo se za večeru odlučile boriti sa kineskim štapićima u odličnom Kineskom restoranu, uz pekinšku patku, rižu, sake i ostale specijalitete…
Na povratku nas je zamalo odnijela bura i zatrpao snijeg, ali nostalgija nas je odvela sve do faksa u Iki i najdražih mjesta u Opatiji!

Budući da još nisam kupila torbicu za svoju novu ljubav Nikon, naslikavale smo se iPhone-ima, a slike prerađivale u Instagramu!

Advertisements

2 thoughts on “Terra Magica kroz Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s